.comment-link {margin-left:.6em;}

Alla vill ha en bättre framtid

Jag är en nyfiken person som är intresserad av allting omkring mig. Jag vill ständigt uppleva nya saker och nya platser. Allt ska vara effektivt och gå framåt. Annars blir jag rastlös. Alla intryck har gjort mig erfaren. Det var vad jag svarade på en anställningsintervju en gång: att min ambition i livet var att bli en erfaren pensionär.

02 juli 2006

Tyngre !!

Nu har jag kört nästan en vecka med gå-upp-i-vikt-kampanj. När jag ställde mig på vågen alldeles nyss så visade den nästan 75 kg - otroligt. Jag har visserligen ganska mycket vatten och mat i kroppen så viktuppgången borde ha varit 2-2,5 kg. Hur bar jag mig åt ? Hur ska en som vill gå ned i vikt inte göra ?

Jag har ätit stora portioner och möjligen lite oftare, har inte hoppat över lunch så många gånger. Jag har ätit ett par gånger på skräpmatställen, vilket jag praktiskt taget aldrig gör annars. Jag har tom druckit Coca-cola. Mycket pasta och en del kött. Det är möjligt att punkten alkohol har bidragit. Härom dagen besökte jag systembolaget och köpte en baginbox rödvin, så jag har tagit ett eller ett par glas på kvällen. Däremot har jag rört mig lika mycket som vanligt, cyklat 5 mil, gått en dryg mil i förrgår.

Meningen är självklart att jag ska gå upp i muskelmassa. Tyvärr har jag inte tränat någonting. Jag tror dock att denna lilla viktökning mest består av upplagring av fett och framför allt vätska. Dessutom väger nog de nya nyckelknipporna 1 hg.

Jag kommer inte fortsätta med denna medvetna viktuppgång då det kan gå ur styr. Bättre är att äta nyttigt och träna för att få lite muskelmassa istället.

Etiketter:

0 Påpekanden:

Skicka en kommentar

<< Home

eXTReMe Tracker