.comment-link {margin-left:.6em;}

Alla vill ha en bättre framtid

Jag är en nyfiken person som är intresserad av allting omkring mig. Jag vill ständigt uppleva nya saker och nya platser. Allt ska vara effektivt och gå framåt. Annars blir jag rastlös. Alla intryck har gjort mig erfaren. Det var vad jag svarade på en anställningsintervju en gång: att min ambition i livet var att bli en erfaren pensionär.

22 april 2008

vild

Det var något som jag läste, det berörde så. Så mycket att jag drömde, jag vaknade med ett välbehag och hela dagen kändes bra. Det jag läste handlade inte om mig, men kunde lika gärna ha varit jag. Det var så likt mig. Jag önskar att det var jag - eller att det kommer att hända också mig. Åh jag gläder mig så.

Senaste tiden har jag känt mig mer harmonisk. Våren är här, jag har haft fullständig sysselsättning dygnet runt och dåligt med pengar. Jag slipper min ekonomiska hypokondri då det inte längre är inbillning att jag har ont om pengar (inkomst). Jag klarar mig på 75 kr/dag.

Idag var jag på bio för första gången sedan början av januari. Jag såg "Into the Wild". Den var så BRA. Satt å njöt i nära två och en halv timme. Bara slutet som kunde ha blivit bättre, men den var ju baserad på en verklig historia. Hans livssyn var skön, men dum var han som sårade varje människa han stötte på.

Men den sanna glädjen är alltid delad.

...så skällde jag på en mopedist nu på kvällen, men han var förstående. (Jag tycker ju inte om när de kör om och förpestar luften framför en)

Idag var det jorddagen .

Etiketter: , , ,

0 Påpekanden:

Skicka en kommentar

Länk till detta inlägg:

Skapa en länk

<< Home

eXTReMe Tracker